emblem-danske-fodterapeuter-sh-rgb

Ydernummer: 955566

Et skridt mod sundhed og selvtillid… Besejring af neglesvamp!

Jeg elsker at gå barfodet på stranden og lade sandet kildre mine tæer. Og så kæmpe elsker jeg bare den følelse af frihed, som sandaler giver mig om sommeren.

Men en dag kan alt ændre sig brat….

Kender du det? En mørk sky kommer svævende ind over dit liv i form af et lille, uskyldigt udseende problem – neglesvamp. Det hele begynder med en svag misfarvning af en tånegl. Til at begynde med tror du, at det bare er en kosmetisk lille skønhedsfejl, intet at blive bekymret over og du fortsætter med at gå i dine sandaler og ignorerer det.

Men desværre viser neglesvampen sig at være mere vedholdende end du havde forventet. Misfarvningen spredte sig langsomt og gradvist til flere af dine tånegle. Du indså, at dette ikke var noget, du kunne ignorere længere og begyndte forsigtigt at søge på internettet og indhente information om neglesvamp.

Du opdager desværre hurtigt, at neglesvamp er en yderst almindelig tilstand, der påvirker millioner af mennesker. Selvom det var en trøstende tanke at du ikke er alene, følter du dig stadig flov og skamfuld over at have neglesvamp. Du begynder at skjule det under sokker og lukkede sko og nægter at lade nogen få et glimt af den deformede negl, der altid er gemt under dine strømper.

Men denne skam og negation begyndte langsomt at fjerne din selvtillid, som om neglesvampen havde taget en bid af din personlighed. Du indså, at du ikke kunne leve i neglesvampens fangenskab for evigt og du besluttede at tage skridt mod at genvinde din sundhed og selvtillid.

Tænker du nu… Det er MIG… Du er ikke alene og der er ingen grund til at skamme sig.

Din sundhed og dit velvære er vigtigt. Du skal i sandalerne igen og genfinde din selvtillid – det er aldrig for sent at tage det første skridt mod et liv uden neglesvamp.

Behandling…..

I klinikken anvender vi det sidste nye teknologiske fremskridt inden for laserterapi og er den første klinik i Danmark der kan tilbyde behandling med Lunula laser. Lunula lasererens lysbølger påvirker direkte til årsagen til infektionen, dræber svampesporene og booster immunforsvaret. Behandlingen er tilmed fuldstændig SMERTEFRI .

Denne behandling fjerner ikke kun mikrober fra negleområdet, men regenererer vævet, så den nye negl kan vokse og hæfte sig til den levende negleseng. Kold laserbehandling er lysterapi, og lys holder os i live og sunde. Lunula producerer imponerende resultater sammenlignet med alternative behandlinger såsom oral medicin, topiske behandlinger, termisk laser, kirurgi eller hjemmemedicin. Lunula har to laserdioder (stråler), som roterer. Strålerne tilfører lys til cellerne i form af energi. Cellerne har fotoreceptorer, som tager denne energi og omdanner den til kemikalier, som allerede er naturligt forekommende i kroppen. De to kemikalier, der frigives af cellerne, er hydrogenperoxid, som er et naturligt antiseptisk middel. Dette begynder at nedbryde enhver svamp, der måtte være til stede. Det andet kemikalie, der produceres, er nitrogenoxid. Dette udvider blodkarrene og øger dermed blodforsyningen til området. Denne øgede blodforsyning hjælper kroppen med at bruge sit eget immunsystem til at bekæmpe svamp. Det hjælper også med regenerering af beskadiget væv som gør det muligt for den berørte negl og hud at hele. Lunula er den eneste tilgængelige behandling, som både helbreder skader og eliminerer svamp.

Book din behandling allerede idag, og tag første skridt mod bedre sundhed og velvære på www.kastrupfodterapi.dk eller kontakt os på tel. 3013 5522.

VELKOMMEN TIL DIG OG DINE FØDDER…

Her på bloggen vil jeg formidle viden og gode råd så du kan holde dine fødder sunde.

*Sunde fødder er glade fødder*

Som statsautoriseret fodterapeut får jeg mange spørgsmål af mine patienter hver dag i min klinik, om daglig pleje, smerter, forebyggelse, sportsskader, børnefødder, fejlstillinger, fodindlæg og meget mere. 

Det glæder mit faglige hjerte at danskerne har så stor fokus på forebyggelse og sundhed, hos både dem selv og også deres børn.

FØDDERNES REJSE

Bliv klogere på føddernes rejse i sundhedsvæsenet i denne lille kortfilm der tager os med tilbage hvor mange af vores problemer startede, da vi stoppede vores fødder ned i sko.

I bliver med garanti klogere og måske glade for ikke at skulle lægge fødder til dengang. 😊

Jeg var så heldig at besøge Københavns museum på kulturnatten i år. Her har de sko udstillet som de har fundet under udgravningen til metroen i København. Jeg syntes somme tider mine sko kan stramme lidt når de “pæne” bliver luftet. Det er vist ingenting imod datiden første sko, her var der ikke forskel på højre og venstre.

 

INDHOLDSFORTEGNELSE

Følg os på Facebook & Instagram